Optreden in de Dutch Music Barn?

Wij bieden klassieke musici graag de gelegenheid om een concert in de mooie zaal van onze verbouwde boerenschuur te geven. De zaal biedt ruimte aan 50 mensen publiek. Helaas kunnen wij op dit moment geen gage garanderen. Het honorarium van de musici bestaat uit de opbrengst van de vrije giften van het publiek, na aftrek van de door ons gemaakte onkosten. Deze onkosten houden wij zo laag mogelijk en zullen over het algemeen in de zomer lager zijn dan in de winter, simpelweg omdat we dan niet of minder hoeven te stoken.

Wat doen wij?
Wij helpen jullie met de PR via locale kranten en social media, maar verwachten ook dat je zelf reclame maakt en binnen je eigen netwerk het nodige doet om mensen naar de concert te trekken. Uiteindelijk is dat natuurlijk ook in jullie eigen belang. Verder bieden wij jullie natuurlijk onze prachtige, sfeervolle locatie met uitstekende akoestiek. Je mag gebruik maken van onze mooie Yamaha C3 vleugel en er heerst altijd een warme, fijne open sfeer. We hebben een fijn publiek dat jullie muziek zeker zal weten te waarderen. Waar nodig halen we jullie ook van het dichtsbijzijnde station.

Wat vragen wij?
Kwaliteit vinden wij belangrijk. Ook moet de muziek passen bij de sfeer en ambiance die wij nastreven. Over het algemeen zullen we klassieke concerten programmeren, maar mocht je iets bijzonders te bieden hebt dat hier niet (geheel) in past, dan sluiten we niet meteen de deuren. We laten ons graag verrassen. Bij aanmelden ontvangen we graag een opname en een biografie van de musici. 

Geïnteresseerd?
Neem dan Contact met ons op met eventueel een opname-link en een voorkeursdatum/periode van optreden